Saturday 1 September 2012

2 weken zomer

Daar ben ik weer! 2 weken Europa hebben me goed gedaan. Veel te kort natuurlijk maar erg mooi. De eerste week de NZ winter ontvlucht. De enige wens was warmte en die vonden we in het zuiden van Frankrijk:


Mountainbiken, klimmen, het was weer een echte Europese vakantie. Daarna met de TGV richting Antwerpen, waar de familie minus onze Afrika bewoonster al was. Het was super om weer in een echte stad te zijn. Met gebouwen van meer dan 100 jaar oud. En gezellig om de familie weer te zien. Natuurlijk had de Chef keuken een culinaar hoogte punt uitgezocht: 


Toen nog een paar dagen naar de mooiste stad op aarde, Amsterdam natuurlijk. Geprobeerd zo veel mogelijk vrienden te zien in 3 dagen. Veel te kort natuurlijk! Hoop veel van jullie binnenkort in Nieuw Zeeland te zien! Hieronder ontmoeten oude en nieuwe camera technologie elkaar. Een digitale foto van een polaroid foto. De foto's zijn 20 000 km van elkaar gemaakt. Maar het was een mooie avond:)

 
Tot slot de laatste dag. Hoe kun je beter van een zomer dag in Amsterdam genieten dan met een bootje op de grachten? Een paar uur later zat ik in het vliegtuig. Terug naar de winter. Hier nu druk bezig met nieuwe lokale hobbies. Klaar voor de zomer. Gisteren (pas) de eerste keer naar het rugby stadion geweest. Taranaki won. Hoera! En ben begonnen met Surfboat rowing. Daarover binnenkort meer. Spannend!